De kantoorhulp

bijvoorbeeld als het werk even teveel wordt of hap-snap aangeleverd wordt

Een kantoorhulp is bij uitstek de oplossing voor tijdelijke of onregelmatig voorkomende werkzaamheden.
U hebt het vast wel eens bij de hand: er moet meer gebeuren dan op een dag gedaan kan worden. Het kan gaan om steeds terugkerende drukte aan het eind van de maand, een opeenstapeling van administratieve werkjes, tegelijk binnenkomende opdrachten (goed voor de omzet, maar hoe krijgen we het voor elkaar?), een marketingproject, een marktonderzoek, enz. Allemaal situaties waarbij een extra aanslag op uw kantoorcapaciteit wordt gedaan en bepaalde klussen noodgedwongen lang blijven liggen. De eerste gedachte is dan: iemand er bij.

Maar, vaak is die oplossing niet mogelijk. Daarvoor is het extra werk net weer te weinig of duurt te kort om iemand voor in dienst te nemen of om een uitzendkracht voor binnen te halen. Of het werk komt te versnipperd of te onregelmatig binnen.
Een ander probleem kan zijn dat er domweg geen ruimte is om nog een extra werkplek in te richten en verhuizen naar groter er niet in zit. Zeker zzp'ers en kleine bedrijven met maar een paar werknemers, maar ook grote bedrijven zullen bovengenoemde situaties herkennen.
Gelukkig is er wel een oplossing voor deze capaciteitsproblemen: De Kantoorhulp.

De kantoorhulp wordt alleen ingeschakeld op het moment dat er (extra) werk ligt te wachten.

De kantoorhulp is maximaal flexibel inzetbaar, soms voor maar een uurtje, soms voor een aantal dagen of weken. Eventueel werkt de kantoorhulp thuis achter zijn (of haar) eigen pc, zodat er geen aparte werkplek voor ingericht of vrij gemaakt hoeft te worden. Maar als er wel een werkplek beschikbaar is, kan de kantoorhulp ook op kantoor komen; wat maar het meest praktische is. Deze maximale flexibiliteit is juridisch alleen te realiseren door de kantoorhulp als vrije werker het werk te laten doen.

Wat moet u doen om met een vrije werker aan de slag te kunnen? U kunt ons bellen of mailen, maar u kunt ook veel zelf doen:
U kunt zich als (potentiŽle) werkaanbieder aanmelden bij mijn.indat.nl, wat u meer mogelijkheden geeft bij het zoeken naar geschikte vrije werkers en u een korting op het uurtarief oplevert.
Ook kunt u bij mijn.indat.nl projecten aanmelden, waar vrije werkers die geÔnteresseerd zijn op kunnen reageren.
Via mijn.indat.nl kunt u de pool met ruim 7000 vrije werkers inzien en zelfs als Excelbestand downloaden. In de database kunt u geschikte vrije werkers selecteren en uitnodigen voor een project.
Voor de gehele procedure van aanmelden als werkaanbieder t/m de betaling van de afsluitende factuur zie procedure van begin tot eind
Als u zich wilt inschrijven als werkaanbieder of een vrije werker zoekt: ga dan naar mijn.indat.nl Over de kantoorhulp valt nog veel meer te vertellen; wil je meer weten, klik daarvoor de onderwerpen in de kolommen aan weerszijden.